Kinderland Sibiu

Loc de joaca

Va asteptam cu drag la KINDERLAND, un loc de joaca si petreceri pentru copii pe care l-am amenajat cu dragoste si grija. Va punem la dispozitie un spatiu curat si luminos, cu multe jucarii noi si diversificate, unde copiii se pot juca intr-un mediu sigur cu jucarii potrivite fiecarei varste.

Casutele asteapta sa fie explorate iar labirintul etajat cu elicopter si piscina cu bile ii va incanta pe pitici! Fetitele au la dispozitie o bucatarie sa se specializeze in arta culinara si un patut de bebelusi cu accesoriile necesare unei viitoare mamici. Baieteii vor fi incantati de bancul de lucru cu scule specifice pentru realizarea de mici masinarii din materiale speciale.

Si pentru ca petrecerea sa fie si mai distractiva, la noi gasiti Wii, karaoke, disco light, lasere si baloane de sapun plus multe alte jucarii distractive si educative.


Pentru parinti punem la dispozitie acces gratuit la internet wireless!
Parintii au un spatiu special amenajat de aproximativ 26 de locuri. Pentru categoria super usoara ”bebe” am delimitat cu gardulete colorate un spatiu cu pardoseala speciala pentru copii, unde cei mici vor avea jucarii specifice varstei si vor fi in siguranta, aproape de parinti. Siguranta copiilor, curatenia si respectul pentru cei care ne viziteaza sunt principiile dupa care ne ghidam. Saptamanal dezinfectam jucariile copiilor cu solutii speciale. Accesul in spatiul de joaca se face dupa ce se lasa in pralabil la garderoba incaltamintea si hainele. In functie de timpul petrecut in spatiu, la plecare se achita suma datorata. Pentru ca joaca alaturi de noi sa fie cat mai placuta si confortabila, oferim copiilor apa plata si am instalat un sistem de sonorizare profesionist la care ascultam muzica pentru copii.

“KINDERLAND”  este un minunat loc de joaca si organizeaza petreceri pentru copii. TOTUL ESTE NOU SI CURAT.

“KINDERLAND” este dotat cu:
- labirint pe doua nivele  conceput dupa normele europene
- piscina cu bile,  tobogan si tunele suspendate
- masinute, jucarii moi, balansoare  ,papusi, creioane si carti de colorat, plastilina
- jocuri interactive precum: lego, puzzle ,etc
- mingi uriase de sarit si topait pe ele ,mini tobogan pentru copilasi mai mici
- podea din material antisoc in piscina cu bile
- toate colturile sunt acoperite cu banda cauciucata pentru a proteja copiii de lovituri
- pereti cu personaje din lumea basmelor pentru a creea o atmosfera de poveste
- feon pentru a usca  parul copiilor inainte de a pleca cu ei acasa (sa nu raceasca!!)
- masute si scaunele pentru copii
- muzica de dans si voie buna
- cele mai mici PRETURI din zona
- doua casute mari pentru copii
- twister
- cub mare, interactiv pentru bebelusi
- masinute mari pentru bebe
- castelul printeselor
- bucatarioara pentru micile domnisoare
- banc de lucru cu scule specifice pentru micii mesteri
- patut de joaca pentru bebelusi
KINDERLAND își dorește ca toți oaspetii sa se simta cat mai bine la locul nostru de joaca. Astfel, am conceput o serie de reguli ce trebuie respectate pentru a fi siguri ca cei ce ne viziteaza sunt in siguranta si se pot bucura de cele mai bune conditii de joaca si petrecere:

Prezentul regulament, afisat si in incinta clubului nostru se aplica tuturor celor care intra la locul de joaca. Prin intrarea la locul de joaca acceptati toate prevederile prezentului regulament. Cititi-l, explicati-l copiilor dvs. si repectati-l! Kinderland nu se face responsabil de nici o consecinta rezultata in urma necitirii regulamentului sau nerespectarii clauzelor prevazute mai jos:

1. Costul biletului de intrare se refera exclusiv la utilizarea echipamentelor de joaca si a jucariilor.
2. Taxa de intrare se va achita la plecare, in functie de timpul petrecut de copii in cadrul locului de joaca.
3. Tarifele pentru activitatile educative vor fi anuntate din timp si se vor percepe la inceputul cursului.
4. Locul de joaca este supravegheat de persoane angajate special pentru acest post, dar acestia nu isi asuma responsabilitatea pentru: a) certurile, loviturile, accidentele si relatiile dintre copii, intervenind intre acestia doar daca au posibilitatea si observa problemele si altercatiile. b) accidentele, lovirile provocate din nerespectarea de catre copii a regulilor de utilizare a locului de joaca, a regulamentelor, a folosirii necorespunzatoare a echipamentelor, aparatelor de joaca si jucariilor, din necunoasterea regulilor prezentului regulament datorata necitirii acestora de catre insotitori, din neascultarea si refuzul recomandarilor supraveghetorilor, din neatentia copiilor; c) accidentele, loviturile provocate din cauza problemelor de sanatate mentala, psihica, etc si motricitate ale copiilor; d) problemele aparute din incapacitatea sau slaba capacitate de comunicare a copiilor , a copiilor intre ei sau cu personalul supraveghetor; e) din neglijenta adultilor insotitori. f) supraveghetorii au rol de supervizare generala a locului de joaca si nu a fiecarui copil in parte.( conf. art. 6) pct.d) hg 435/2010)
5. Minorii trebuie insotiti de un adult/parinte. Supravegherea de catre adult este necesara.
6. Nu va lasati copiii nesupravegheati! Insotitorii copiilor se vor ocupa si de igiena personala a micutilor.
7. Parintii care nu doresc sa-si insoteasca copiii la locul de joaca trebuie sa semneze declaratia aflata la receptie, ca-si asuma responsabilitatea lasarii acestora singuri si orice consecinta rezulta din aceasta.
8. Pentru a mentine un spatiu curat, toti copiii trebuie sa poarte sosete curate/incaltaminte de interior in incinta locului de joaca. Parintii vor primi la intrare botosei de unica folosinta, pe care trebuie sa-i foloseasca peste incaltaminte. Incaltamintea folosita afara va fi depozitata in raftul special amenajat la intrare.
9. Pentru a mentine igiena, toti utilizatorii isi vor spala si dezinfecta mainile inainte de joaca, precum si dupa folosirea WC-ului.
10. Este interzis jocul cu apa de la toaleta sau apa de baut.
11. Supraveghetorii vor ajuta pe copiii fara insotitor la toaleta daca este cazul, dar nu sunt obligati sa o faca.
12. Structura de joaca modulara etajata mare se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 13 ani,cu greutate corporala sub 45 de kg. si inaltime sub 153 cm.
13. In timpul jocului in piscina cu mingi, capul copiilor trebuie sa fie intotdeauna la suprafata si acestia nu au voie sa arunce cu mingi sau sa se arunce peste mingi.
14. Va rugam sa utilizati echipamentele de joaca si jucariile conform scopului lor si cu respect pentru ceilalti parteneri de joaca. Deteriorarea jucariilor sau a aparaturii din incinta spatiului de joaca atrage dupa sine achitarea contravalorii acestora conform documentelor de achizitie.
15. Toate jucariile sunt proprietatea KINDERLAND si sunt puse la dispozitia tuturor copiilor prezenti.
16. Sint interzise jocurile agresive si comportamentul violent.
17. Nu sunt permise obiectele ascutite sau taioase in incinta locului de joaca.
18. Kinderland nu tolereaza cearta, bataia, comportamentul violent, agresiv, obscen, limbajul urat, glumele rau intentionate ale copiilor sau insototorilor acestora vis-a-vis de ceilalti copii/insotitori/personal.
19. Este interzis cataratul pe piesele de mobilier (dulap, canapele, taburete) si pe calorifere!
20. Adultii insotitori sint rugati sa nu se aseze pe jucarii.
21. Alimentele si bauturile de orice fel, inclusiv guma de mestecat (bomboane) sunt interzise in spatiul de joaca in timpul programului obisnuit, cu exceptia petrecerilor. 22. Din motive de securitate personalul nostru isi rezeva dreptul de a limita la un moment dat accesul la locul de joaca anuntand perioade de pauza atunci cand situatia o impune. De asemenea ne rezervam dreptul de a inchide locul de joaca pe o anumita perioada fara anuntare prealabila.
23. Nu lasati obiecte de valoare nesupravegheate. Nu ne asumam raspunderea in cazul pierderii sau distrugerii acestora.
24. Bretelele sau orice alte cordoane sunt interzise. In spatiul de joaca nu este recomandat sa purtati ochelari, cercei mari, lanturi sau bratari, aparate audio cu fire si alte obiecte care ar putea reprezenta un pericol pentru purtator sau ceilalti copii.
25. Va rugam sa goliti buzunarele copiilor inainte de intrarea in spatiul de joaca.
26. Nu va urcati pe planse si deasupra elementelor labirintului.
27. Nu incercati sa urcati pe tobogan in sens invers, folositi toboganul doar pt. coborare in pozitia sezut.
28. Este interzisa coborarea pe tobogan cu capul inainte.
29. Nu fugiti si nu va impingeti in spatiul de joaca si in zona receptiei
30. Este interzis accesul mai multor copii pe trambulina.
31. Utilizarea echipamentelor este destinata exclusiv copiilor.
32. Celor care sufera de vreo afectiune medicala, incluzand raceli, viroze, boli contagioase etc. li se interzice accesul in locul de joaca. Copiii cu probleme psihice, mentale, de vedere sau motricitate trebuie insotiti de un adult care isi asuma responsabilitatea pentru acestia.
33. Prietenii nostri, animalele, nu sunt autorizati sa intre in spatiul de joaca.
34. KINDERLAND isi rezerva dreptul de a interzice accesul oricarei persoane in spatiul de joaca care nu respecta sfaturile si regulamentele de securitate sau prezinta un comportament agresiv sau periculos care poate dauna securitatii spatiului de joaca si a copiilor din incinta lui.
35. Parintii sau adultii care reprezinta copilul sau copiii pe care ii invita la petrecerile organizate sunt responsabili de accidente si de deteriorarile produse in urma unei utilizari necorespunzatoare cu regulamentul spatiului de joaca.
36. Copiii vor putea iesi de la locul de joaca doar dupa ce in prealabil parintele/insotitorul isi anunta in prealabil intentia la receptie si copilul va fi chemat de catre angajat; plecarea de la locul de joaca fara a anunta in prealabil sau fara a achita va fi urmata de neprimirea ulterioara a copilului la locul de joaca.
37. Pentru parintii/ insotitorii care nu mai detin biletul cu numarul copilului, nu cunosc nici alte detalii legate de intrarea copilului si doresc sa ia copilul de la locul de joaca, personalul de la receptie va verifica telefonic la numarul lasat la intrare de insotitor daca poate lasa copilul in compania adultului solicitant, masura luata pentru siguranta copilului.
38. Kinderland poate actiona pe cale juridica impotriva celor care incalca una sau mai multe din prevederile prezentului regulament.
39. Va aducem la cunostinta ca spatiul este monitorizat video. Prin luarea la cunostinta si semnarea prezentului regulament confirmati ca sunteti de acord sa fiti monitorizati video in incinta Kinderland.

Respectand regulile de mai sus, atat copiii dvs. cat si ceilalti se vor juca in siguranta si vor petrece timpul la noi in mod placut, civilizat si distractiv. Cel mai important: relaxati-va si distrati-va!!!

Am luat la cunostinta prevederile acestui regulament, le-am explicat copilului meu, ni le-am insusit in totalitate si le vom respecta de fiecare data cand vom beneficia de serviciile Kinderland!
1. Pentru o rezervare de petrecere, este necesara completarea fisei de petrecere, achitarea avansului si semnarea Regulamentului de Petrecere si Regulamentului de Ordine Interioara.
2. Durata unei petreceri este de 3 ore. In cazul in care se doreste prelungirea ei, se va percepe o taxa de 50 lei/1/2ora, daca nu urmează o altă petrecere sau eveniment.
3. O petrecere nu include rezervarea în totalitate a spațiului, accesul altor clienți fiind permis.
4. Toate petrecerile beneficiaza de exclusivitate
5. Accesul in incinta clubului se face cu maxim 15 minute inainte de inceperea petrecerii. Pentru evitarea aglomeratiei intre petreceri, va rugam ca dupa finalizarea celor trei ore de petrecere, sa nu intarziati plecarea mai mult de 15 minute.
6. Dacă optați pentru varianta cu meniu, petrecerea va include obligatoriu cel puțin 10 meniuri.
7. Produsele alimentare sunt asigurate de o firma de catering specializata in producerea si livrarea alimentelor si sunt garantate conform unei Declaratii de Conformitate. Nu ne angajam raspunderea pentru produsele care sunt aduse de client.
8. Pentru varianta cu meniu inclus, copiii au la dispozitie suc de fructe neacidulat la discretie.
9. În momentul în care faceți rezervarea orei și a datei când are loc petrecerea dumneavoastră, se achită un avans de 100 lei.
10. Pana la momentul primirii avansului (de 100 lei) rezervarea dumneavoastra este provizorie.
11. Anularea unei petreceri pentru copii si restituirea avansului dupa rezervare, se poate face inainte de petrecere cu maxim 7 zile lucratoare.
12. Cu 2 zile înainte de petrecere vă rugăm să comunicați numărul total de persoane participante la petrecere, telefonic sau pe adresa de e-mail. In caz contrar, se va achita suma corespunzatoare numarului de copii mentionat la momentul rezervarii iar eventualele modificari nu pot fi luate in considerare.
13. Meniurile pentru adulti si decoratiunile nu sunt obligatorii.
14. Tortul sarbatoritului trebuie adus la petrecere insotit de certificatul de conformitate eliberat de cofetarie.
15. Taxe suplimentare pentru parinti:
a. taxa pentru vesela (servetele, farfurii si lingurite folosite la servirea tortului pentru parinti)- 15 lei petrecere – pentru maxim 20 adulti. Taxa se dubleaza pentru un numar mai mare de 20.
b. taxa bufet suedez – in cazul in care optati pentru platouri calde sau reci pentru parinti (include servetele, doua randuri de farfurii de unica folosinta, furculite, cutite si lingurite de unica folosinta )- 3 lei/persoana.

Am luat la cunostinta prevederile acestui regulament, le-am explicat copilului meu, ni le-am insusit in totalitate si le vom respecta de fiecare data cand vom beneficia de serviciile Kinderland!

Atentie!!! Dumneavoastra sunteti direct raspunzator de toti copii pe care ii invitati la petrecere. In cazul in care se produc daune materiale (jucarii stricate, plase rupte, etc.), se va achita contravaloarea obiectelor deteriorate.

web design si concept online